Καλημέρα σήμερα μαγειρεύουμε .. χρώμα!
Καλημέρα και καλή βδομάδα!
Σήμερα μαγειρεύουμε ...χρώμα! Ταλιατέλες τρίχρωμες με θαλασσινά
Πώς ? Εύκολα
Βράζουμε τις ταλιατέλες μας για 5-6 λεπτά.Καθαρίζουμε 8 γαρίδες .Κόβουμε 200γρ χταπόδι και 200γρ καλαμάρι σε χοντρά κομμάτια και 200γρ καβουρόψιχα και πλένουμε καλά.
Σε μία κατσαρόλα αχνίζουμε 1 κρεμμύδι, προσθέτουμε 100 γρ ελαιόλαδο και κατόπιν 1 σκελίδα σκόρδοκαι τα αφήνουμε να τσιγαριστούν.Προσθέτουμε τα θαλασσινά και τσιγαρίζουμε καλά.Σβήνουμε με 1 ποτήρι κρασί και προσθέτουμε 400γρ ζωμό ψαριού.Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για 40 λεπτά.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
Καλή όρεξη!
Σήμερα μαγειρεύουμε ...χρώμα! Ταλιατέλες τρίχρωμες με θαλασσινά
Πώς ? Εύκολα
Βράζουμε τις ταλιατέλες μας για 5-6 λεπτά.Καθαρίζουμε 8 γαρίδες .Κόβουμε 200γρ χταπόδι και 200γρ καλαμάρι σε χοντρά κομμάτια και 200γρ καβουρόψιχα και πλένουμε καλά.
Σε μία κατσαρόλα αχνίζουμε 1 κρεμμύδι, προσθέτουμε 100 γρ ελαιόλαδο και κατόπιν 1 σκελίδα σκόρδοκαι τα αφήνουμε να τσιγαριστούν.Προσθέτουμε τα θαλασσινά και τσιγαρίζουμε καλά.Σβήνουμε με 1 ποτήρι κρασί και προσθέτουμε 400γρ ζωμό ψαριού.Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για 40 λεπτά.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
Καλή όρεξη!
0 σχόλια